Fórum

Fóra sú určené pre účastníkov kurzov a majú tieto témy: Channeling, Šamanské putovanie, Zhmotňovanie (pre kurz Ako si zhmotniť sen), Rok pre seba, Lovci snov (k práci so snami pre účastníkov Mastermindu 03/2022) a TURBO: Ako dostať svoj život na turbokoľaj. Fórum Kruh Svetla je prístupné všetkým účastníkom kurzov nezávisle od typu kurzu.
Ak ste boli v niektorom z mojich kurzov a napriek tomu nemáte prístup k fóru kurzu, napíšte mi do komentárov, že vám treba fórum sprístupniť. (Pozor, kontrolujem to, takže nepíšte len preto, že k niečomu „chcete mať prístup“. Potrebujete byť absolventom alebo súčasným účastníkom.)
Svoje vlastné príspevky pridáte tak, že v jednotlivých „témach“ (ľavá časť tabuličiek) kliknete na danú tému a potom vpravo hore kliknete na modrý gombík + New Topic .

Na príspevok niekoho iného zareagujete tak, že vpravo hore nad jeho článkom alebo dole pod jeho článkom nájdete gombík Reply a môžete písať. 🙂 Všetky ostatné otázky poďme riešiť dole cez komentáre.

A ak sa vám nenaťahujú videá a nemôžete ich pozerať priamo tu na stránke (z času na čas nastane aj takýto stav), tak kým sa video „naťahuje“, kliknite na nápis YouTube a pozrite si ich na YouTube. 🙂

Forum Navigation
Sorry, you cannot access this area.

5 názorov na “Fórum”

  1. Dobré ráno 🙂
    Môj dnešný channeling vychádza zo situácie môjho vnútra, ktoré bolo celý víkend nespokojné, z čoho som následne pociťovala strachy a tlaky, že ako z toho von. Požiadala som o pomoc a dostala som sa k videu Anity Moorjani, z ktorého mi dookola rezonovali slová „Love yourself, love your life.“ A „chlapci“ ako volám anjelov, mi dovysvetľovali dnes ráno.

    Najúžasnejšie a najočarujúcejšie veci si dosiahla vždy vtedy, keď si dokázala pozdvihnúť svoju vibráciu, a to bolo, keď si bola spokojná a vyrovnaná sama so sebou. Problém je, že si si ju neudržiavala. Napríklad si sa naladila na niekoho druhého zainteresovaného v danej veci, a už si ťahala strachy, obavy… Často, aj keď si vedela, že táto situácia nie je nič pre teba alebo ju treba riešiť inak, zotrvala si v nej rovnako (niekedy zo spasiteľských dôvodov). A potom to spelo k záhube. Čo s tým? Miluj sa v každej situácii. Bez výhrad ako matka svoje dieťa. Neváhaj nás v tom požiadať o pomoc. Spoľahni sa, že pomoc vždy príde. Mávaš momenty (a je ich veľa) „chcela by som byť ako tamten; chcela by som mať to, čo on; chcela by som byť niekde inde; toto miesto mi nevyhovuje…“. Miluj svoj život a svoju situáciu, aká je teraz. Lebo… (viď hneď prvá veta). Vtedy sa dajú veci meniť k lepšiemu a hlavne nekonáš zo strachu, ale z inšpirácie, čo prináša diametrálne odlišné výsledky.

  2. Vrelo súhlasím s Ewi, že karta bola intuitívne vytiahnutá energiou skupiny. Určite k tomu prispela aj moja energia, moje súčasné pocity, pretože ma práve dobehli roky minulé, keď som sa mimoriadne upriamila na jedného človeka, zabúdajúc pritom na seba aj ostatných. Aj to, že Martina vytiahla pre nás práve túto kartu, mi potvrdilo, že snaha toto minulé konanie zmeniť, je správna, že nie som sebecká, iba mám žiť predovšetkým svoj život a až potom „uľahčovať“ životy druhých.

Pridaj komentár