Cvičenia

Na päť minút zabudni

()

Okej, na nejakých päť minút zabudni na tie prachy. Zabudni na princa z rozprávky. Zabudni a nové auto, na moment verejného víťazstva a na svoju tvár v televízii. Zabudni na svoje strachy, svoje problémy a svoje trápenia. A počas týchto piatich minút cíť tie pocity, ktoré chceš cítiť úplne najviac po celý zvyšok svojho života.

Možno to bude divné, ale to je v poriadku. Možno to vyzerá šibnuté. A môžem ti zaručiť, že spočiatku sa to bude cítiť úplne zbytočné… kým sa celý tvoj život nezačne meniť.

Ak by som ti malo dať jedinú radu, tak toto by bola ona.

Pretože nič iné, čo kedy urobíš, nebude mať taký hlboký  dopad na tvoje šťastie, priateľstvá a priazeň osudu. Na tvoje navigovanie svetom ilúzií, na zhmotňovanie toho, čo chceš, a na vyhýbanie sa tomu, čoho sa desíš. Stačí toto maličké cvičenie – päť minút denne – robené pravidelne každý deň, keď si na to spomenieš.

A aby si vedel, tak ak to budeš robiť okamžite a každý deň po celý zvyšok tvojho života, tak tých päť minút pridám k tvojmu dňu navyše a budú sa cítiť ako desať minút!

Do toho,
Tvoje Univerzum

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

1 názor na “Na päť minút zabudni”

  1. Toto je vynikajuce cvicenie.
    5minutovka, kedy od sveta nic nechcem a nic neocakavam.
    Pripomina mi to moje ‘geriatricke sedenie bez pohybu na slniecku pod dekou’. (…ktore musim praktizovat, aby ma nezavreli niekde inde. 😉 )
    V tichu, od nikoho nic nechcem, nikto nic nechce odo mna; vlastne vtedy nic neexistuje, len pocit slnka a vzduchu na tvari a vtaci spev.

    ‘Tie pocity’ su u mna pokoj a asi to, co sa vola vdacnost.

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: