Slávnostné spustenie stránky

()

Dnes slávnostne spúšťam fungovanie stránky Belangelo, ktorá je venovaná dvom hlavným veciam: mojim knižkám a mojim projektom osobného rastu. Takže zdrapnite pohárik šampusu a nejakú tú jednohubku a poďte so mnou na výlet tým, čo všetko tu nájdete…

Na úvodnej stránke, ktorá sa volá Vitajte v mojom kútiku s knižkou, máte na jeden prehľad zoradené všetko, čo túto stránku tvorí.

Prvé sú knihy, čo som napísala, a ktoré sú tu v elektronickej podobe, aby sa dali priamo cez stránku čítať. Potrebujete na to jedine čitateľské konto, o vytvorenie ktorého môžete požiadať. Sériu Voľný pád môžete čítať po jednotlivých dieloch, alebo si môžete nechať urobiť konto pre všetky štyri diely súčasne.

Okrem Voľného pádu tam nájdete aj ďalšie knihy. Tie, ktoré ešte nie sú klikateľné, sú buď nedopísané alebo zatiaľ nenahrané. Stačí počkať a jedného dňa sa budú dať čítať aj tie.

Projekty sem mám zaradené momentálne dva. Jeden je práve v testovacej fáze a po dokončení testovania bude prístupný aj pre ostatných, druhý je jednoročný a chvíľku mi potrvá, než ho sem prenesiem (databáza má 365 položiek, ktoré ešte treba skontrolovať a upraviť).

Tretí projekt sa pripravuje pre budúci rok.

Projekty nie sú viazané na skupinovú účasť – začínate podľa seba, robíte svojím tempom a skončíte, kedy vám to vyhovuje. Ak máte otázky, som tu a cez komentáre sa môžeme porozprávať.

No a na konci stránky je všetko, čo potrebujete vedieť o mne. 🙂

Ako to funguje?

  1. Zvolíte si to, o čo máte záujem.
  2. Každá klikateľná položka má aj svoju východiskovú stránku so zoznamom kapitol a objednávacím formulárom dole. Pozor: pri každom čitateľskom konte platí, že sa vytvára na určitú dobu. Pri knižkách je to štandardne 1 rok, pri projektoch to závisí od dĺžky projektu. V objednávacom formulári je to vždy jasne vyznačené.
  3. Vyplnený formulár mi pošlete. Ja sa vám spätne na uvedený mail ozvem s číslom konta a variabilným symbolom.
  4. Len čo dostanem upovedomenie o úhrade, vytvorím vám vaše čitateľské konto s údajmi, ktoré ste mi dali (napr. požadovaný nick), a vytvorím vám heslo. Prihlasovacie dáta vám pošlem mailom.
  5. Na lište s menu je položka Login (vpravo hore; link na loginovú/prihlasovaciu stránku vám pošlem aj v maili s heslom). Tu sa pomocou prihlasovacích údajov, ktoré odo mňa dostanete, prihlásite do svojho členského konta a môžete ísť okamžite čítať vybranú knižku.
  6. Prístup k obsahu máte buď cez linky na východiskovej stránke knihy/projektu, alebo v prípade kníh máte na konci každej kapitoly možnosť presunu na predchádzajúcu alebo nasledujúcu kapitolu.
  7. Ak sa vám kniha páči, budem rada, ak mi to napíšete – trebárs aj do komentárov. Rada vás pridám medzi ostatné recenzie. 🙂
  8. Ak z nejakého dôvodu prekročíte dĺžku vášho čitateľského konta a knižku ešte nemáte dočítanú, dajte mi vedieť (v menu je položka Kontakt). Rada vám dĺžku konta predĺžim. Nebudeme sa hrať na dni; mojím cieľom je, aby ste čítali, nie striehli, ako dlho vaše konto ešte platí. 😛

Ak chcete vedieť, čo sa tu s vašimi dátami deje, tak zásady ochrany údajov nájdete tu.

Keď vám čokoľvek z tohto procesu nesadne, ozvite sa. Som pružná a obvykle sa so mnou celkom aj dá. 😉

Prečo nie sú niektoré položky klikateľné?

Pretože z nejakého dôvodu ešte nie sú prístupné pre verejnosť. Obvyklé dôvody:

  1. knižka je v procese písania
  2. knižka je napísaná, ale ešte nemá pridelené ISBN
  3. projekt je v štádiu prípravy a týmto spôsobom upozorňujem, že jedného dňa bude k dispozícii (tzv. skrytý marketing 😉 ).

Musím mať zakaždým nové a nové čitateľské konto, alebo môžem všade byť s tým istým kontom?

Stránka je postavená na filozofii „jedna kniha, jedno konto“. To značí, že na každú novú knihu sa vytvára nové čitateľské konto a má aj nové prístupové kódy.

Pokiaľ však ešte platnosť vášho starého čitateľského konta neuplynula, môžem sa pokúsiť manuálne ho upraviť a predĺžiť patrične jeho platnosť tak, aby ste aj na novú knihu mali potrebný prístupový čas. Stačí sa mi ozvať. Ale pozor: staré čitateľské konto musí ešte aspoň 1 deň byť aktívne.

Neexistuje niečo ako „paušálne predplatné“?

Nie, a ani s tým v blízkej budúcnosti nerátam.

***

Ak máte otázky, ktoré som si ja tu nepoložila, pýtajte sa v komentároch. (Ak píšete na tejto stránke svoj prvý komentár, systém vás dá na čakačku a komentár sa objaví, len čo ho schválim; netreba ho písať znova. Pri všetkých ostatných komentároch už netreba čakať a to, čo napíšete, sa objaví automaticky.)

A na počesť spustenia stránky mám pre vás ešte jeden malý darček – bonusovú poviedku Jacko, ktorá je verejne prístupná a môžete cez ňu zistiť, či vám môj štýl písania vyhovuje, než si kúpite prístup k nejakej knižke. 🙂

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: