Poznatok

Uveriť potrebuje vaše srdce, nie vaša hlava

()

V roku 2003 použil Dr. Rollin McCraty z Inštitútu Heartmath EKG a iné monitory srdca, aby zmeral silu mozgových vĺn v porovnaní s elektromagnetickými vlnami nášho srdca. Zistil, že magnetické pole vytvárané naším srdcom je približne 5.000-krát silnejšie než magnetické pole vytvárané mozgom.

A táto energia sa mení v závislosti od našich pocitov, nie od našich myšlienok!

Takže je úplne jedno, či si dokážete v hlave logicky zdôvodniť, že niečo môžete dosiahnuť.

Kým tomu neuverí vaše srdce, nepôjde vám to zhmotniť!

Zato však, len čo to uveríte srdcom

…mnohonásobne vyššia elektromagnetická energia poľa vášho srdca to začne vyžarovať a podľa základného zákonu Univerza sa energia vo vašom prostredí začnú preskupovať tak, aby sa spojilo „podobné s podobným“ – a vy začínate „priťahovať“!

A preto si všetci tí „šťastní“ ľudia dokážu zhmotniť svoje priania – pretože jednoducho uverili z plného srdca, že to dosiahnu – a tak to k nim prigravituje!

A ako to vyzerá, keď uverí vaše  srdce, hoci hlava hovorí  „nie-nie“? Jednoducho tak,  že sa vaša túžba premení na vašu posadnutosť. Keď zažijete neúspech, na okamih sa stiahnete, ale len čo to sklamanie predýchate, nejaká sila vo vás vás vystrká znova na barikádu do ďalšieho kola! To sú tie túžby, ktoré nevieme „pustiť“. Nevieme ich pustiť, pretože naše srdce chce. 🙂 Vyslalo svoju vibráciu, tá k nám začala priťahovať podobné vibrácie, a keď my únavou prestaneme „vysielať“, tie podobné vibrácie z nášho prostredia začínajú hľadať v  našej energii tú „svoju“, čo ich pritiahla, aby sa s ňou mohli spojiť… a oživujú tým znova a znova náš sen!

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: