sanca pre lasku

Ako si zhmotniť vzťah, hoci sme osamelí?

()

Dnes končíme kurz Šanca pre lásku posledným bonusom. Tento bonus sa opiera o skupinový koučing s Marisou Peer, kde sa jej jedna kočka pýtala na vec, ktorá je spoločná všetkým problémom so zhmotňovaním:

„Ako sa môžem cítiť, akoby som mala vzťah, keď žiadny nemám? Keď mám vyžarovať, že je pre mňa prirodzené zdieľať svoj život s niekým iným – a pritom som sama?“

Marisa odporúča začať si hovoriť: „Priťahujem lásku. Som dobrosrdečný človek a ľudia milujú dobrosrdečných ľudí. Mám množstvo dobrých vlastností  a vyžarujem ľudské teplo. Rada stretávam  ľudí,  rada hovorím s ľuďmi, ľudia ma majú radi, cítia sa v mojej spoločnosti dobre  a vnímajú ma ako príťažlivú osobu.“ A keď s ľuďmi hovoríte, udržiavajte očný kontakt, usmievajte sa a skutočne sa zaujímajte o to, čo vám vravia a čo si myslia, bez posudzovania a propagovania svojho vlastného názoru. Čím dlhšie to budete robiť, tým rýchlejšie sa tým stanete.

Keď si večer líhate, prestavte si, že máte vedľa seba niekoho, ku komu sa môžete pritúliť. Keď si chystáte večeru, predstavujte si, ako ju chystáte pre dvoch a ako ju s niekým zdieľate. Môžete si pri tom hovoriť „čoskoro budem robiť večeru pre seba a svojho partnera/ku a budem spať vedľa niekoho, kto ma zbožňuje a koho zbožňujem ja“. Keď idete na nákupy, predstavujte si, ako sa pritom  držíte s partnerom za ruky a robíte nákup spoločne. Stále zásobujte svoju myseľ obrazmi, že ste v láskyplnom vzťahu, kde niekoho milujete a rešpektujete a váš partner/ka miluje a rešpektuje vás. Opakujte si „stojím za to; zaslúžim si to„. Pritiahnutie si  vzťahu je oveľa jednoduchšie, ak  veríte, že ste láskyhodní.

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: