sanca pre lasku

Bonus 1: Ako si zhmotniť úžasný vzťah

()

Tento bonus k Šanci pre lásku som získala počas tréningu s Marisou Peer, keď rozprávala príbehy a ja som si v tom okamihu uvedomila, že tento jeden by hodne pomohol projektu Šanca pre lásku:

Východisko je, že náš mozog nám ponúka to, čo ho naučíme ponúkať – tie obrazy a slová, ktoré si večne opakujeme. A tak ak si opakujeme, že sme sivá myška, o ktorú nikto ani okom nezavadí, tak nám naša myseľ ponúkne presne také zážitky.

Chcete iné zážitky? Začnite si hovoriť iné veci a posielajte sami sebe iné obrazy!

Marisa Peer: Keď si chcete do života pritiahnuť ten úžasný vzťah, tak si začnite hovoriť úžasné veci – ale také, ktoré je váš mozog ešte schopný akceptovať. Nehovorte si „Som bohyňa!“, pretože ak máte mozog v hlave, ozve sa okamžite: „No, to teda nemyslím… Pozri, čo za starú šunku šoféruješ – to by sa bohyni nemohlo stať… A taktiež veľmi ako bohyňa nevyzeráš…“ Miesto toho si začnite hovoriť: „Vyzerám dobre, som atraktívny/a, ľudia na mňa reagujú priaznivo.“ To bude váš kritický rozum schopný ľahšie spracovať a skôr tomu uverí.

Takže ak chcete pekný vzťah, začnite si hovoriť:

„Keď idem po ulici, mám to príťažlivé vyžarovanie, charizmu; ľudia ma majú radi; muži/ženy (nehodiace sa škrtnúť podľa sexuálnej orientácie) sú mnou zaujatí a páčim sa im, priťahujem ich, sú radi v mojej spoločnosti… Keď s ľuďmi hovorím, reagujú priaznivo, páči sa im hovoriť so mnou, vnímajú ma ako priateľskú, vnútorne teplú a prístupnú osobnosť. Ľudia ma považujú za zaujímavého/zaujímavú. Ľudia sa v mojej prítomnosti cítia dobre vo vlastnej koži.  Sprostredkujem im dobrý pocit zo seba samých. A ja sa cítim tak dobre vo vlastnej koži, že mám magnetickú schopnosť pritiahnuť si úžasného partnera, s ktorým som na jednej vlne, ktorý si ma váži a ukazuje mi, že som tá najdôležitejšia osoba v jeho/jej svete.“

A ak sa vám to zdá dlhé, tak si to nahrajte a púšťajte si to dokola zakaždým, keď ste medzi ľuďmi (napríklad MHD je výborná tréningová príležitosť).

A poznanie za týmto vnútorným monológom? Keď si hovoríte veci ako tieto, nezostáva priestor pre sebakritizovanie a sebaspochybňovanie a monológ ako „nie som dosť dobrý, nie som dosť zaujímavý“. 🙂

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: