Novinky

Náhrada za live-cally a zhmotňovací boot-camp: Mastermind

()

Spúšťam nový „produkt“. Doteraz mali projekty svoje vlastné on-line stretnutiaKrok vpred mal svoje live-cally a v Ako si zhmotniť sen sme mali boot-campy, ale  stretnutia medzi skupinami takmer neexistovali.

Tentokrát som sa rozhodla vziať aktívnych účastníkov z minulých projektov a urobíme si nový typ nadprojektového stretnutia – tzv.  Mastermind (pre neangličtinárov: číta sa mástermájnd  a bude to čosi geniálne, priam jedinečné a totálne užitočné 😛 ). V ňom sa stretnú účastníci z rôznych kurzov a budeme rozoberať rôzne témy, pričom každý z  účastníkov prispeje svojou troškou do mlyna našej múdrosti 😛  .

Frekvenciu máme zatiaľ nastavenú na 2x mesačne a „naším dňom“ zostáva nedeľa o 20:00. Keďže však nedeľu 23. 5. 2021 som celý deň on-line na tréningu, tak nastavujem prvý Belangelo Mastermind na 30. 5. 2021 o 20:00 a za seba sa mienim povenovať téme „Dohoda s Diablom“ a kolektívnemu okiadzaniu 😉 . Budúcich potenciálnych členov Mastermindu oslovím tentokrát mailom, hoci neskôr bude organizácia prebiehať ako obvykle – na stránke sa objaví článok prístupný len pre nich, s prístupovou linkou na dané stretnutie.

Mrzí ma, ak to nepíšem absolútne jasne a zrozumiteľne – mám totálne vymytý mozog (11 seminárov, 1 posudok, 3 veľké kurzy a jeden bosorácky krúžok Witches & Bitches 😉 za posledných 14 dní), ale nechcela som, aby tí, s ktorými som to už rozdiskutovala, mali pocit, že sa nič nedeje… Dajte mi ešte pár dní a začnem posielať maily. 🙂 Alebo mi sem hoďte komentár, že ste to videli (ale mailu odo mňa sa ani tak nevyhnete 😛 ; potrebujem jeden systém na všetkých – a ten mail ma nepustí. 🙂 )

Ak do konca tohto týždňa odo mňa nijaký  mail nedostanete a už ste sa mi na poslednom live-calle nahlásili, tak  mi sem hoďte komentár, niečo ako „babo, nechráp!“… 🙂

Alebo napíšte Santiguade a nažalujte jej,  že zas raz spím počas pracovnej doby. 😉

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

11 názorov na “Náhrada za live-cally a zhmotňovací boot-camp: Mastermind”

  1. Hela prosím Ťa napíš aspoň tému/koncept Mastermaindu. Nepochopila som, či to bude vedená diskusia na konkrétnu tému, alebo snem čarodejníc kde nejakého dobrovoľníka nakoniec rituálne upálime 🔥 😍

    1. Zmes oboch. Tému vopred neurčujem, každý si prinesie „to svoje“, ale nebránim sa tomu, aby sme niektorého z účastníkov ku koncu rituálne upálili. 😛 (Neviem však, či sa tomu nebude brániť ten účastník.)

      Zmyslom je vytvoriť si „peer group“, kde dostanú ľudia podporu pri práci na sebe a vstupy na to, aby sústavne rástli. Ako peer group téma jedného z nás bude rovnako témou aj pre ostatných z nás. Zammitová tomu hovorí „growth container“.

    1. Ked uz sme na vlne tohto humoru, neda mi nezdielat tento citatik, na ktorom sa tichym smiechom otriasam do dnes:

      Otazka pre vsetkych dospelych, ktori sa len tak rano zobudia a su hned schopni produktivne fungovat: ake zvierata ste obetovali a ktoremu temnemu lordovi ste zapredali svoju dusu?

      😀

    1. Moja, ale veď si sa nevyjadrila, že do toho chceš ísť s nami… Tak toto teda beriem ako prihlásenie a nastavím ti prístup do Mastermindu a v článku o tomto Masterminde nájdeš aj nahrávku (do stredy) a budúci už ideš s nami. 🙂 Dohodli sme sa na 13.6. o 20:00.

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: