Ako bolo na prvom Channeling Bootcampe

()

Prvý Channelingový Bootcamp, alebo v skratke CBC, bol všetkým, čím mal byť, a viac. 😉

Hlavnou témou boli naše channelingové skúsenosti od skončenia kurzu. Hovorili sme o tom, ako aj otvorený kanál dokáže byť občas hluchý a čo s tým. Prebrali sme, ako sa viacerým sprístupnili aj iné kanály, a ako s nimi pracujú.

Nik z účastníkov nemal nepríjemný zážitok, u jednej kočky vyvstali isté pochybnosti o kvalite spojenia. Tie sme dúfam ako skupina úspešne rozptýlili.

Tiež sme mali možnosť pozorovať dynamiku skupiny v praxi, kedy ako skupina s rovnakým zámerom dokážeme ľahšie zamerať pozornosť a ošetrovať podobné témy, či získavať vhľady. Priznám sa vám, bolo pre mňa potešením sledovať, že channeling si našiel svoje miesto u všetkých, čo boli na kurze. Všetci channelujú s istou mierou pravidelnosti a páči sa mi, čo to robí s ich realitou.

Keďže tento CBC je neformálnejší než kurz, záznamy na pozretie nebudú – nech je vám to inšpiráciou sa k nám nabudúce pridať a prísť sa pozrieť.

Viete dobre, že sme zástankyne skvelých skupín, kde si členovia pomáhajú navzájom rásť. Jednu takú venovanú channelingu sme založili aj my. Ak ste absolventom nášho kurzu, zostaňte v kontakte na fb stránke (tu), kde okrem iného nájdete aj pravidelné info, kedy sa budú konať ďalšie bootcampy.

A pre tých z vás, čo by s nami kurz radi absolvovali, prihlásiť sa môžete tu.

Začíname už v apríli. Srdečne vás pozývame.

Santiguada a Sun

Ako sa vám páči článok?

Pre vyhodnotenie zakliknite počet hviezdičiek.

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Hodnoťte ako prví!

Pridaj komentár

Sú veci medzi nebom a zemou... a volajú sa "nekopírovať". :-)
%d blogerom sa páči toto: